TurboCAD Forums

The Ultimate Resource for TurboCAD Knowledge

Register
 
Be sure your post is relevant to the current discussion.  Create a new topic within the appropriate board if you are unsure.

Crashes
Read 1788 times
* June 30, 2016, 03:49:14 AM
Hi again everyone,

Just wondering if someone could assist me with what is happening so I can fix the issue?.
Today up to lunch time TC Pro Platinum 2016 crashed about 6 times with very basic tasks like rendering a simple sphere or turning a light on or off etc or rolling the object around.
After lunch I decided to take a screen shot of what is happening each time it happened & I have 25 pictures as it crashed 25 times while I was using it from lunch time until now.
Obviously I won't post the 25 pictures but just a few as most are repeated many times.

Cheers
David

Logged


* June 30, 2016, 05:50:59 AM
#1
Unfortunately, I some time get crashes on my PC which I can never figure what is causing it. My guess it has something to do with graphics drivers and RED, as I always seem to get those when using RED, usually when trying to render use GI, or on a large file. I guess my PC is not up to par with the latest standards.
The one that says "Server Busy" is an annoyance telling you that the computer is busy processing info, clicking any button doesn't seem to have any effect.

Logged
TC 21 Deluxe, TC 20 Platinum, TC 2015 Platinum, TC 2016 Platinum, TC 2017 Platinum
i7- 3770 Ivy Bridge 3.4 GHz, 16G Crucial Ballistic, ASRock Extreme 4, EVGA 1060 SSC, Windows 10 Pro 64 Bit


* June 30, 2016, 02:57:00 PM
#2
Hi Jason,
So is the problem with RedSDK Hardware related & not Software related I wonder.
I see, so I'm not the only one having issues.

Does anyone have an up to date Wiz Bang hardware setup & still have any issues?

Cheers
David

Logged


June 30, 2016, 03:20:49 PM
#3
The notice depicted in 7.PNG has been cropping up since the last update (at least, that's when I noticed it).

If has been present for hours on my system before I noticed it, and it doesn't seem to do anything when I kill it, so I don't think it is causing any problem for you.


Jeff

Logged
TC Pro Platinum 2020, 2019, 2018, 2017, 2016 & 2015 (all with LightWorks & RedSDK) & V21
System: i7-5820K @ 3.30GHz, ASRock X99 Extreme4, 16GB DDR4-2133 RAM, Gigabyte GTX 970, Samsung NVMe SSD 950 (256GB), Windows 7 Pro (64-bit) SP1


* June 30, 2016, 03:31:53 PM
#4
Hi Jeff,

Thanks for that, just unsure about a few things?

Cheers
David

Logged


June 30, 2016, 04:01:54 PM
#5
Thanks for that, just unsure about a few things?

As are a lot of us.  ;)


Jeff


Logged
TC Pro Platinum 2020, 2019, 2018, 2017, 2016 & 2015 (all with LightWorks & RedSDK) & V21
System: i7-5820K @ 3.30GHz, ASRock X99 Extreme4, 16GB DDR4-2133 RAM, Gigabyte GTX 970, Samsung NVMe SSD 950 (256GB), Windows 7 Pro (64-bit) SP1