TurboCAD Forums

The Ultimate Resource for TurboCAD Knowledge

Register
 
When posting a problem be sure to include which version you are using.  Give as much information as possible.  If the problem is with a specific file be sure to attache it to your post.

18.2 Symbols
Read 1081 times
* March 20, 2015, 01:36:34 PM
Drew a 2D object.  Opened libraries palette. Selected 2D object. Drug it to palette. It asked for name and I gave it one but no symbol in palette. Even tried grouping first. Mike.

Logged


* March 20, 2015, 01:52:35 PM
#1
After providing a name, did you get a second dialog to Save the symbol?

See Loading an Individual Symbol into the Library in the Wiki as to what occurs when saving a symbol.

Logged
John R.

V17—V21, 2015—2019
Designer, Deluxe, (Professional, Expert, Basic), Platinum
RedSDK enabled
Windows 10 Pro (1903), 64-bit


* March 20, 2015, 03:26:26 PM
#2
Here what's happened so far.  What I described above happens when I have the Favorites section of the library opened. But when I select the All Symbols then it acts correctly accept I don't get a thmbnail.  Just a question mark.

Logged


* March 20, 2015, 08:22:06 PM
#3
On the Library page of the Wiki, go to the "Library Folders" page. Scroll down to number 6 and read the "Update Thumbnail" article to change your Question Mark to a real thumbnail.

Logged
John R.

V17—V21, 2015—2019
Designer, Deluxe, (Professional, Expert, Basic), Platinum
RedSDK enabled
Windows 10 Pro (1903), 64-bit


* March 21, 2015, 12:19:22 PM
#4
Here what's happened so far.  What I described above happens when I have the Favorites section of the library opened. But when I select the All Symbols then it acts correctly accept I don't get a thmbnail.  Just a question mark.

See attached.

Logged
DonCW
2017 Pro with Light Works Plug in
2018 Platinum

Windows 10
There's so much to learn and not much time left to learn it.