TurboCAD Forums

Turbo Talk => General Discussion => Topic started by: nadsab on April 30, 2018, 08:18:35 AM

Title: TCMapx64.exe question
Post by: nadsab on April 30, 2018, 08:18:35 AM
I installed the TCMapx64.exe plug in a few weeks ago and need to activate it in TC Pro Platinum 2017.

How do I bring up the activation window to enter in the serial # and activation code?
Title: Re: TCMapx64.exe question
Post by: Torfinn on April 30, 2018, 09:07:56 AM
Is your TCMap for v 2017 ??
The Serial you should apply when installing and then the activation when start up TC next time.
If you have it installed earlier on v 2017 it should only ask for Serial number

Torfinn
Title: Re: TCMapx64.exe question
Post by: nadsab on April 30, 2018, 09:20:11 AM
Yes it is for Pro Platinum 2017.

When I started up TC this morning, no activation window for TCMap came up.

I am wondering, since I did not enter in the serial number and activation code when I installed the Map plug in a few weeks ato, do I need to re install it?

The original serial number and activation code that came with the plug in a few months ago did not work, so TC had to give me a new serial number and code a few weeks ago.  Have not been able to use it yet.
Title: Re: TCMapx64.exe question
Post by: Torfinn on April 30, 2018, 09:34:25 AM
I would have try'd to un/ reinstall and give the serialnumber you got last.
TCMap can run as a 15 days trial i think to remember.
Anyway it's a small program so it go quick.

Torfinn
Title: Re: TCMapx64.exe question
Post by: nadsab on April 30, 2018, 09:54:20 AM
Yeah it has been over two weeks.  I have a ticket in to Tech support thanks.
Title: Re: TCMapx64.exe question
Post by: Torfinn on April 30, 2018, 11:42:36 AM
Another thing to try, delete the Built-in before install TCMap again as there could be some leftovers from your trial version there, and maybe thats why it dont ask for SNAK's ??

Torfinn