TurboCAD Forums

Turbo Talk => General Discussion => Topic started by: ketanco on October 18, 2017, 10:51:32 PM

Title: How to remove same button from menus
Post by: ketanco on October 18, 2017, 10:51:32 PM
Hello,
Since I am at beginner level, I wanted to include all button menus (toolbars) possible on the screen for now. As I learn I will remove unnecessary menus entirely or buttons.
But one thing I noticed, some menus have the same button. So it is duplicate button. Is there a way to remove the duplicate button from one of the toolbar? Or I must remove the whole toolbar if I want to remove a button?
Title: Re: How to remove same button from menus
Post by: BAWelty on October 25, 2017, 02:53:21 PM
I was creating my own toolbar. When I would grab and drag the buttons they would disappear from the parent. That may help you. drag them off onto the model space. Frankly, I would just ignore them. As a suggestion, REALLY learn the hotkey combinations (IMSI has a unique name for them though)
https://shortcutworld.com/TurboCAD/win/TurboCAD_Shortcuts
Title: Re: How to remove same button from menus
Post by: Jeffin90620 on October 26, 2017, 08:06:42 PM
You can remove menu items by dragging them over to the Commands dialog.  The Commands dialog is brought up by right-clicking in a blank area outside the Model or Paper Spaces to bring up the Customize popup.

Be sure to click the Options tab in the Customize popup and save your new configuration before exiting TurboCAD.


Jeff