TurboCAD Forums

The Ultimate Resource for TurboCAD Knowledge

Register
 
When posting a problem be sure to include which version you are using.  Give as much information as possible.  If the problem is with a specific file be sure to attache it to your post.

Pro 21 with Animation Lab issue
Read 3581 times
* March 02, 2014, 01:00:37 AM
Does anyone have issues running Animation Lab 5 64bit with Turbocad Pro 21?  When clicking on Animation Lab palette button, the programming palette opens up and immediately I get an "Unhandeled exception" error and the program terminates.  Have installed Pro 21 as per readme file and reinstalled AL 64 bit, no resolution.
- Thanks

Logged


March 02, 2014, 01:10:58 AM
#1
Hi,

I have not tried yet, but, suspect that an update to run with v21 will be available soon.
This appears to be normal IMSI procedure.

Not much help, I know.  :-[

Regards Tim

Logged
You can design without engineering, but you cannot engineer without design.
Using Win 10 with Designer 2016/2017 and TurboCAD Pro. Plat. 2018/2019 + Lightworks (64-bit versions) + AnimationLab 5.2.
Windows 10 Pro (1909) 64-bit


* March 02, 2014, 11:26:10 AM
#2
It seems to work here; no crashing. Are you using the V21 Animation Lab plugin?

Logged
John R.

V17—V21, 2015—2019
Designer, Deluxe, (Professional, Expert, Basic), Platinum
RedSDK enabled
Windows 10 Pro (1903), 64-bit


* March 02, 2014, 04:29:54 PM
#3
Thanks Tim

and no John, where can I get one?

I assumed there would be an updated AL version, but couldn't find one.

So the plug in is an additional piece to AL5?

 

Logged


* March 02, 2014, 04:44:16 PM
#4
Thanks Tim

and no John, where can I get one?

I assumed there would be an updated AL version, but couldn't find one.

So the plug in is an additional piece to AL5?

 

Anilab 5.1  doesn't work for me in V21 platinum32 bit. I get the same error, Tcad crashes,  I've tried everything. I haven't tried the 64 bit version of Tcad and anilab yet.
I don't understand what john is talking about with V21 animation lab.....

Logged
"What do I know, I'm still learning"..
Windows 7 64 bit HP > 2019-2018-2017, TurboCad Platinum 21,20,19 and 18.Using LightWorks, Anilab lab 5.  HP all in one  23" Touch smart screen with Nvidia Geforce 210, open gl 3.3. Intel Core i5 ,2.27GHz,4 GB ram.


* March 02, 2014, 04:59:31 PM
#5
Every time a new version of TurboCAD comes out, they have to upgrade/update the plugin's to work with it. I thought they had released the updated version of Animation Lab. We'll probably have to wait for the crew to return from Las Vegas later in the week to get an answer.

Logged
John R.

V17—V21, 2015—2019
Designer, Deluxe, (Professional, Expert, Basic), Platinum
RedSDK enabled
Windows 10 Pro (1903), 64-bit


* March 03, 2014, 11:33:47 AM
#6
The installer needs to be updated every version.   Uninstall and re-install using these builds.

Animation Lab x86   http://downloads.imsidesign.com/Plug-ins/21/AnimationLab_x86.exe
Animation Lab x64   http://downloads.imsidesign.com/Plug-ins/21/AnimationLab_x64.exe

Logged


* March 06, 2014, 08:42:43 PM
#7
Thanks Dave

Logged


March 07, 2014, 01:14:05 AM
#8
The installer needs to be updated every version.   Uninstall and re-install using these builds.

Animation Lab x86   http://downloads.imsidesign.com/Plug-ins/21/AnimationLab_x86.exe
Animation Lab x64   http://downloads.imsidesign.com/Plug-ins/21/AnimationLab_x64.exe

Many thanks Dave, for prompt work.

Regards Tim

Logged
You can design without engineering, but you cannot engineer without design.
Using Win 10 with Designer 2016/2017 and TurboCAD Pro. Plat. 2018/2019 + Lightworks (64-bit versions) + AnimationLab 5.2.
Windows 10 Pro (1909) 64-bit


* September 07, 2016, 01:07:38 PM
#9
Hi
I just down loaded the Animationlab-v-5-64-bit, for turbocad 2015. I tried everything I know, but the activation codes that came with my email and the new activation codes that one gets from the web all don't work.

How does one fix that and why can't I find any information on this problem on your web sites?*:(( crying

Cheers
Auburn

Logged


* September 07, 2016, 01:24:06 PM
#10
If you keep gettin asked for Activation code. Try right-clicking and Running as Admin to launch TC. If that is not the problem then you need to connect support@imsidesign.com

Be sure to supply them with the codes you were originally sent.  Please do not post codes on the forum.
« Last Edit: September 07, 2016, 01:26:07 PM by Dave Taylor »

Logged