TurboCAD Forums

The Ultimate Resource for TurboCAD Knowledge

Register
 
When posting a problem be sure to include which version you are using.  Give as much information as possible.  If the problem is with a specific file be sure to attache it to your post.

Opening a file in current folder-2
Read 445 times
* January 12, 2018, 03:50:35 AM
Hi Guys,
I have entered an issue in TC2017 which also has been encountered by bucklnwr in TC20 which is discussed in this thread:
http://forums.turbocad.com/index.php/topic,21463.msg128932.html#msg128932

However none of the mentioned solutions helped.
I also tried the TC repair tool but that did not solve the issue. It must be something simple that I seem to miss.
Whatever I tried, until now, when I want to open a file, the open menu opens the same map that hasn't been used for months.
Normally the open menu opens the map of the most recently opened file. Now I am forced to go through my drives starting from that map that hasn't been used for months.

Not a big issue but pretty annoying.

Does anyone had a similar experience and how did you solved it?

Thanks
Ralf

Logged
TCV3.1 V12, V14, V18, V20, 2015,2017
AnimationlabV5
Turbocad CAM


January 14, 2018, 02:04:26 AM
#1
As the fixes you tried did not work, I’m thinking you should delete the Built-In folder.  The instructions for doing so are located in this link (they will vary with the operating system).  Be sure to exit TurboCAD first.

http://forums.turbocad.com/index.php/topic,9797.0.html


Jeff

Logged
TC Pro Platinum 2018, 2017, 2016 & 2015 (all with LightWorks & RedSDK) & V21
System: i7-5820K @ 3.30GHz, ASRock X99 Extreme4, 16GB DDR4-2133 RAM, Gigabyte GTX 970, Samsung NVMe SSD 950 (256GB), Windows 7 Pro (64-bit) SP1


* January 14, 2018, 06:23:29 AM
#2
As the fixes you tried did not work, I’m thinking you should delete the Built-In folder.  The instructions for doing so are located in this link (they will vary with the operating system).  Be sure to exit TurboCAD first.

http://forums.turbocad.com/index.php/topic,9797.0.html


Jeff


Thanks. I tried it but unfortunately it did not solve the issue.

Logged
TCV3.1 V12, V14, V18, V20, 2015,2017
AnimationlabV5
Turbocad CAM