TurboCAD Forums

The Ultimate Resource for TurboCAD Knowledge

Register
 
When posting a problem be sure to include which version you are using.  Give as much information as possible.  If the problem is with a specific file be sure to attache it to your post.

RedSDK/Xref
Read 253 times
* July 23, 2017, 10:06:43 AM
Is it a common problem for xref files to not display in wire frame using Native Draw/RedSDK?

This goes for both Version 2016 32bit and 64bit.

Funny thing is two of the ten xref's are displaying. In the attached I indicated the two xrefs that are showing.  Everything else is either a symbol or drawn in file object.
I can select the xref objects not displayed so they are in the drawing.  Copy paste to new file reversed which xrefs displayed but close/open file puts it back as before.  Extracting to new file doesn't improve anything either.

Also, if I draft render all the xrefs are displayed, 64bit only, 32bit crashes.

Native Draw/GDI everything is ok.   I'm checking to see if there is a way to get them to display in Native Draw/RedSDK?

This isn't file specific as It happens in new files different templates

Matthew

Edit: I sort of got better results by setting Native draw to RedSDK and then opening each of the files used as xref's and saving again.


« Last Edit: July 23, 2017, 05:57:10 PM by RCFlyingKnight »

Logged
Just a hobby user.
TurboCAD Vr. 18.2 Platinum
TurboCAD Vr. 2015 Platinum
TurboCAD Vr. 2016 Platinum
PC - Intel i7, 3.2 GHz, 32GB RAM, Window 10 64bit
Graphics ATI Radeon HD 5700 Series, 1GB RAM