TurboCAD Forums

Turbo Talk => Problems => Topic started by: marchmoran on August 13, 2009, 08:12:16 AM

Title: Imprint does not copy with part
Post by: marchmoran on August 13, 2009, 08:12:16 AM
When I use imprint to create a mitre (imprint (block on 45), select substract) and then copy the part only the base part is copied. The profile goes with the part but not the subtract. Should this work or is there a better way. Some times I get an error message as mentioned my previous post.
The imprint is in the selection info for the copied part but it is red, for the first part it is green.
Marc

update:
Slice can be used to do the same thing and I don't get an error in the  selection info.
See second image.

[attachment deleted by admin]
Title: Re: Imprint does not copy with part
Post by: Henry Hubich on August 13, 2009, 09:41:43 AM
Which TCad version are you using? I don't have the problem in my 16.1 installation.

Henry H
Title: Re: Imprint does not copy with part
Post by: marchmoran on August 13, 2009, 10:00:54 AM
Ver. 15.1 build 36.2.

Thanks
Title: Re: Imprint does not copy with part
Post by: Henry Hubich on August 13, 2009, 10:10:09 AM
Ver. 15.1 build 36.2.

Thanks

Hm. I can't make it happen. The mitered part gets copied.

Henry H
Title: Re: Imprint does not copy with part
Post by: marchmoran on August 13, 2009, 10:41:38 AM
I also get an error message (sometimes) when I copy parts.
My work around is to slice the parts with with a plane. I get more usuable parts but when I copy them I get the error. see attached.
Marc

[attachment deleted by admin]