TurboCAD Forums

Turbo Talk => General Discussion => Topic started by: Bill Geertsen on July 24, 2009, 11:34:36 AM

Title: digitizer
Post by: Bill Geertsen on July 24, 2009, 11:34:36 AM
Does TC-15 or TC-16 support digitizing tablets? If so, what is recommended?

BG
Title: Re: digitizer
Post by: John R on July 24, 2009, 08:47:23 PM
TC will work with a Wacom tablet (I tried an Intuous³ on V14), but I remember olde digitizers needed something like WinLine software (pre-XP).

Title: Re: digitizer
Post by: izar21093 on July 29, 2009, 07:41:42 PM
Thanks John. I'll check it out.

BG
Title: Re: digitizer
Post by: John R on July 29, 2009, 11:51:33 PM
I think the WinLine memory was actually for plotters. Hopefully Wacom has something that fits your needs.
Title: Re: digitizer
Post by: izar21093 on July 31, 2009, 07:46:02 PM
John,

I think you are right about WinLine. I posed a question to Wacom today about compatibility with TC-16Pro.

I cut my CAD teeth on an Intergraph workstation with twin screens and a 24"x36" digitizing tablet (ancient history). It bypassed the scan and trace steps, very convenient.

BG