TurboCAD Forums

Turbo Talk => Problems => Topic started by: Bayswater on November 29, 2018, 05:15:00 PM

Title: Print with grid
Post by: Bayswater on November 29, 2018, 05:15:00 PM
Is there some way to include the grid when printing?  Seems pretty obvious but I can find a way to do it other than screen print.  Using TC Mac Deluxe 10.0.1
Title: Re: Print with grid
Post by: murray dickinson on November 29, 2018, 07:03:23 PM
No, the grid's part of the UI, not of the file. 
Title: Re: Print with grid
Post by: John R on November 29, 2018, 07:43:45 PM
In TurboCAD Windows, you can go to "File / Page Setup" and activate the "Print Grid" option. You would have to ask MitchB at the TurboCAD Mac (http://tcmacforum.imsisupport.com/index.php) forum if the Mac program has a similar option.