TurboCAD Forums

Turbo Talk => General Discussion => Topic started by: Jeffin90620 on May 12, 2018, 05:32:59 AM

Title: Captcha won't let me reply
Post by: Jeffin90620 on May 12, 2018, 05:32:59 AM
I replied to a couple other posts tonight, but, all of a sudden, the forum software wouldn't let me reply to one post (I tried several times).  I'm not even certain I'll be able to post this as a new thread, but I'm going to make the effort.

I think something needs to be rebooted.


Jeff
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: Jeffin90620 on May 12, 2018, 05:35:05 AM
Whaddaya know...  I was able to post and, after 60 seconds, reply to the post (I hope it wasn't because of the attachment).

I'll try again on the other thread.


Jeff
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: Jeffin90620 on May 12, 2018, 05:41:47 AM
Nope... still a problem replying.  It may be the particular post (see http://forums.turbocad.com/index.php/topic,22849.0.html (http://forums.turbocad.com/index.php/topic,22849.0.html) and see if you can reply there.


Jeff
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: Don Cheke on May 12, 2018, 05:49:48 AM
I can post anything via Google Chrome - it just say it has timed out every time, if if I try a quick post.
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: Andy H on May 12, 2018, 05:53:53 AM
Nope... still a problem replying.  It may be the particular post (see http://forums.turbocad.com/index.php/topic,22849.0.html (http://forums.turbocad.com/index.php/topic,22849.0.html) and see if you can reply there.

Jeff

I just replied in that thread without any problem, though didn't attach anything.  May not have been the same thing you were going to post though, as I don't have deluxe..
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: murray dickinson on May 12, 2018, 05:26:39 PM
I just got stalled by Captcha in Chrome, switched to IE and it came up with a couple of pictorial tests, one a tiled picture that asked me to identify the tile(s) with bridges in them, then another that wanted clicking in the tiles with street signs in them.  I wondered whether it considered the tiles with the street signs' post to actually be a "street sign", per se. Apparently not.  How about that AI, eh?   And oh, the irony of having to confirm that you're not a robot.....to a robot.
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: Tim Stewart on May 13, 2018, 08:16:01 AM
I just got stalled by Captcha in Chrome, switched to IE and it came up with a couple of pictorial tests, one a tiled picture that asked me to identify the tile(s) with bridges in them, then another that wanted clicking in the tiles with street signs in them.  I wondered whether it considered the tiles with the street signs' post to actually be a "street sign", per se. Apparently not.  How about that AI, eh?   And oh, the irony of having to confirm that you're not a robot.....to a robot.

Murray,

to err is human.  So, the irony, is that getting the Captcha correct, is perhaps more robotic?
Selecting the incorrect tiles and demonstrating an inability to resolve 5+4=? correctly, is possibly a greater demonstration of not being a robot, than otherwise?

Regards Tim
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: John R on May 13, 2018, 02:06:56 PM
When I've had Captcha problems, it was usually due to some formatting hiccup that it didn't like at that point in time. A day later, I would have no problems trying to post with the same formatting.

At least I could go "back" and copy my post, instead of trying to recall what I was trying to post in a new Reply.
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: murray dickinson on May 13, 2018, 02:24:00 PM
  So, the irony, is that getting the Captcha correct, is perhaps more robotic?
Selecting the incorrect tiles and demonstrating an inability to resolve 5+4=? correctly, is possibly a greater demonstration of not being a robot, than otherwise?

Regards Tim

Tim, the simple irony is that Captcha is automated, but it's asking me to assert that I'm not!

cheers!   
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: Jeffin90620 on May 13, 2018, 03:56:46 PM
I can post anything via Google Chrome - it just say it has timed out every time, if if I try a quick post.

I logged out from Firefox and tried posting from Chrome; same failure.

I have read that quotes within quotes is a problem, so I removed all quotes.  I thought, maybe, that Italicizing text might be causing a problem, but removing that didn't help, either.

The odd thing is, I can do all these things in other posts with no problem.  It just seems to be that particular thread.


Jeff
Title: Re: Captcha won't let me reply
Post by: Tim Stewart on May 14, 2018, 05:24:41 AM
  So, the irony, is that getting the Captcha correct, is perhaps more robotic?
Selecting the incorrect tiles and demonstrating an inability to resolve 5+4=? correctly, is possibly a greater demonstration of not being a robot, than otherwise?

Regards Tim

Tim, the simple irony is that Captcha is automated, but it's asking me to assert that I'm not!

cheers!

Indeed!   ;D