TurboCAD Forums

Turbo Talk => General Discussion => Topic started by: besc on March 20, 2015, 01:36:34 PM

Title: 18.2 Symbols
Post by: besc on March 20, 2015, 01:36:34 PM
Drew a 2D object.  Opened libraries palette. Selected 2D object. Drug it to palette. It asked for name and I gave it one but no symbol in palette. Even tried grouping first. Mike.
Title: Re: 18.2 Symbols
Post by: John R on March 20, 2015, 01:52:35 PM
After providing a name, did you get a second dialog to Save the symbol?

See Loading an Individual Symbol into the Library (http://www3.turbocadcommunity.com/tiki-index.php?page=Loading+an+Individual+Symbol+into+the+Library) in the Wiki as to what occurs when saving a symbol.
Title: Re: 18.2 Symbols
Post by: besc on March 20, 2015, 03:26:26 PM
Here what's happened so far.  What I described above happens when I have the Favorites section of the library opened. But when I select the All Symbols then it acts correctly accept I don't get a thmbnail.  Just a question mark.
Title: Re: 18.2 Symbols
Post by: John R on March 20, 2015, 08:22:06 PM
On the Library (http://www3.turbocadcommunity.com/tiki-index.php?page=Library) page of the Wiki, go to the "Library Folders" page. Scroll down to number 6 and read the "Update Thumbnail" article to change your Question Mark to a real thumbnail.
Title: Re: 18.2 Symbols
Post by: DonCW on March 21, 2015, 12:19:22 PM
Here what's happened so far.  What I described above happens when I have the Favorites section of the library opened. But when I select the All Symbols then it acts correctly accept I don't get a thmbnail.  Just a question mark.

See attached.